TTL یا Time To Live چیست؟

با مطلب TTL یا Time To Live چیست؟ از دیبا سرور  و دسته آموزش های عمومی در خدمت شما هستیم و قصد داریم در این مطلب در مورد Time To Live یا TTL در DNS و TTL در شبکه برای صحبت کنیم.

شاید برای افرادی که با DNS و شبکه آشنایی دارند این سوال پیش آمده باشد که TTL چیست؟ و چه ارتباطی با DNS یا شبکه دارد؟ به طور مقدمه ای باید برای شما بگوییم که اینترنت فضایی است که هر لحظه در حال تغییر و به روز شدن است که در این بین خیلی از فاکتور ها لحظه ای هستند و در هر لحظه ممکن است تغییر پذیر باشند.

این تغییرات به طور لحظه ای در مواردی ممکن است بسیار خوب باشد اما در مواردی باعث بروز مشکل می شود و برای جلوگیری از تغییرات ناگهانی و از دست رفتن اطلاعاتی خاص ، در DNS یا شبکه Time To Live یا زمان زندگی تعریف می شود.

برای آشنایی بیشتر یا TTL یا همان Time To Live و کاربرد و تعریف آن در DNS و شبکه ، در ادامه با آموزش TTL یا Time To Live چیست؟ همراه دیبا سرور باشید.

Time To Live یا TTL که به معنای زمان زندگی است و به نوعی می توان آن را محدودیت آپدیت نیز تعریف کرد. TTL مکانیسمی است که lifespan یا طول عمر یک داده را در کامپیوتر از جمله سرور های DNS یا شبکه مشخص می کند و می تواند مثل یک تایمر بر روی داده ها و اطلاعات اجرا شود.

به کمک TTL می توان برای رکورد های DNS و بسته ها و داده ها در شبکه یک تاریخ انقضا مشخص کرد. و TTL به این دلیل تعریف می شود که هر بسته و داده بدون محدودیت زمانی را از بین ببرد. TTL علاوه بر اینکه در شبکه و DNS کاربرد دارد ، در ذخیره سازی CDN نیز استفاده می شود.

Time To Live

TTL به دلیل حالت کش شونده ای که دارد می تواند میزان بار و فشاری که به شبکه و سرور وارد می شود را کاهش دهد و باعث افزایش کارایی و عملکرد شود.

توضیح TTL در شبکه و DNS با یکدیگر کمی تفاوت دارد که برای درک صحیح از تفاوت TTL در شبکه و TTL در DNS در ادامه با ما همراه باشید.

TTL در شبکه چیست؟

TTL در شبکه طول عمر داده ها را در یک سیستم یا شبکه مشخص و محدود می کند و همانطور که در قسمت TTL یا Time To Live چیست؟ توضیح دادیم TTL می تواند به عنوان یک شمارنده برای انتقال داده ها در شبکه عمل کند و زمانی که مقدار TTL تعیین شده به پایان رسید داده ها از بین بروند و یا اینکه دوباره به طور مجدد تایید شوند.

در یک شبکه کامپیوتری TTL مانع از انتقال اطلاعات به صورت نامحدود می شود و به دلیل بهبود کارایی و مدیریت ذخیره سازی اطلاعات ، در برنامه های محاسباتی از TTL استفاده می شود.

 

در IPv4 header مقدار TTL نهمین اکتت از ۲۰ می باشد و در IPv6 header مقدار TTL هشتمین اکتت از ۴۰ است. همچنین حداکثر مقدار TTL از یک تک اکتت برابر با ۲۵۵ است و مقدار پیشنهادی نیز ۶۴ می باشد که در سیستم عامل لینوکس برابر با ۶۴ و در سیستم عامل ویندوز برابر با ۱۲۸ می باشد.

Time To Live Ping

در شبکه مقدار TTL توسط فرستنده دیتاگرام تنظیم می شود و پس از گذشتن از هر روتر به صورت خودکار کم می شود و میدان TTL به وسیله هر یک hop کاهش پیدا می کند که می توانید این مورد را با استفاده از دستور PING مشاهده کنید.

در صورتی که مقدار TTL پیش از وارد شدن دیتاگرام به مقصد ۰ شود ، دیتاگرام از بین می رود و یک خطا Time Exceeded یا ICMP برای فرستنده ارسال می شود.

TTL در DNS چیست؟

TTL یک تنظیم برای هر Record می باشد و به نوعی یک تاریخ انقضا در یک رکورد DNS قرار می دهد و به سرور و مرورگر می گوید که اطلاعات IP Address و دامنه به چه مدتی باید به صورت کش نگهداری شوند. هر چه میزان TTL کمتر شود مدت زمان کش بودن اطلاعات نیز کاهش پیدا می کند.

کش شدن اطلاعاتی مثل IP Address و دامنه باعث دسترسی سریع تر به IP و دامنه مورد نظر می شود و دیگر نیاز به جست و جو یک DNS Record که پیش از این به صورت کش ذخیره شده است ، نیست.

از طرفی دیگر این کش شدن باعث کاهش فشار و بار وارد شده بر DNS Server می شود که نتیجه دو مورد ذکر شده بهبود تجربه استفاده از اینترنت و کاهش زمان بارگذاری صفحات وب می شود.

DNS Server

اما ممکن است این کش شدن رکورد DNS در مواردی باعث ایجاد مشکل شود. تصور کنید که DNS Record که کش شده تغییر کند که در این زمان جست و جو جدید انجام نمی شود تا زمانی که آن کش به پایان برسد و resolver راهی برای پیدا کردن اطلاعات تغییر کرده در Record ندارد.

هر چه زمان TTL کمتر باشد فشار بیشتری را بر روی یک DNS Server اعمال می کند اما برای مواقعی که در آدرس ، وب سرور یا Record ها تغییراتی اساسی اعمال می شود ، می تواند مفید باشد و به همین دلیل معمولا پیش از انجام تغییرات مقدار TTL را کاهش می دهند تا اختلالی در سرویس دهی به وجود نیاید.

واحدی که برای تنظیم TTL استفاده می شود معمولا بر حسب ثانیه است و اکثرا به طور پیش فرض برابر با ۸۶۴۰۰ یا ۲۴ است.

  • دیبا سرور, سیپنل, سی پنل, Cpanel, TTL
  • 34 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

آشنایی با انواع DNS Record

با مطلب آشنایی با انواع DNS Record از دیبا سرور و دسته آموزش های عمومی در خدمت شما هستیم و قصد...